FoodDetective - seznam testovaných potravin

Food Detective ™ testuje Vaše reakce na různé druhy obilovin, lepek, ořechy, luštěniny, kakao, různé druhy masa, ryby, korýši, zeleninu, brambory, ovoce, olivy, vejce, mléko, česnek, zázvor, houby, čaj, kvasnice.
Vyvinutý britskou společností Cambridge Nutritional Sciences nyní pro Vás i na Slovensku.

Food Detective dokáže identifikovat potraviny, které spouštějí produkci protilátek. Tyto se obvykle objevují v souvislosti s několika nepříznivými stavy organismu jako je např. nesnášenlivost určitých potravin, syndrom dráždivého střeva, ekzém a artritida. Jakmile je jednou identifikujete, víte se této potravinové spouště vyvarovat.

1. OVES
2. PŠENICE
3. RÝŽE
4. KUKUŘICE
5. ŽITA
6. TVRDÁ PŠENICE
7. gluten (LEPEK)
8. MANDLE
9. PARA OŘECHY
10. KEŠÚ OŘECHY
11. ČAJ
12. vlašských ořechů
13. KRAVSKÉ MLÉKO
14. VEJCE
15. KUŘECÍ MASO
16. JEHNĚČÍ MASO
17. HOVĚZÍ MASO
18. VEPŘOVÉ MASO
19. MIX bělomasých ryb
20. SLADKOVODNÍ RYBY
21. TUŇÁK
22. MIX KORÝŠŮ
23. BROKOLICE
24. ZELÍ
25. MRKEV
26. PÓR
27. BRAMBORY
28. CELER
29. OKURKY
30. PAPRIKA
31. LUŠTĚNINY
32. grepfruit
33. Meloni
34. arašídů
35. Sója
35. KAKAO
37. JABLKA
38. ČERNÝ RYBÍZ
39. OLIVY
40. POMERANČE A CITRÓNY
41. JAHODY
42. RAJČATA
43. ZÁZVOR
44. ČESNEK
45. HŘIBY
46. ​​Kvasnica
47. Negativní kontrola
48. Pozitivní kontrola